top of page

Magunkról

 
A Capacity Broker története és küldetése
entrepreneur.webp

A HR szakemberek többsége kiégett, és szívesen végezne olyan munkát, amely kreatív, ugyanakkor kézzel fogható eredménye és üzleti értéke van. Sokan szabadulnának a multiból és inkább vállalkoznának, visszahoznák a pezsgést a napi munkába, és szeretnének valami önmagukon is túlmutató, elismert tevékenységet végezni csapatban.

Egykori HR-esként nagyon átérzem ezt a helyzetet. Én magam is recruiter-ként kezdtem a pályámat,és később vállalati HR-en dolgoztam. Ahogy lépdeltem felfelé a ranglétrán, egyre kevésbé éreztem a kapcsolatot a világgal, és elveszítettem a napi munka örömét. Rengeteg utazás, folyamatos megbeszélések és e-mail váltások tették ki a napjaimat, és nem éreztem a jelenlétem hasznát. Ezt a sokasodó fejfájások, krónikus fáradtság és kezdődő allergia is jelezte. Ekkor döntöttem, változtatok.


A digitalizáció és az üzleti világ változásai meghozták a megoldást – projektekben kezdtem el dolgozni. A projektmunkában minden teljesült, amire vágytam: változatos és kreatív munka, a vállalat minden szintjén kapcsolattartás, vezetői és szakértői minőségben is szakmai felelősség, ritkán utazások, amelyek tartalmasak és hasznosak voltak a projekt szempontjából, vonzó napidíj, rengeteg tréning, képzés, új emberek – egyszóval: Élet. Minden nap van időm sportolni, a család és a pihenés is része a napjaimnak úgy, hogy az anyagi biztonság és szakmai fejlődés is teljesül.


A környezetemben egyre többen észrevették rajtam a pozitív változást, és sokan érdeklődtek: hogyan kezdhetnének el ők is projektekben dolgozni?


Ez hozta az ötletet, hogy megosszam másokkal a sok tapasztalatot, amit eddig szereztem a HR projektek világában. Én magam sokszor éreztem hiányát egy szakmai csapatnak, akikhez tanácsokért, tapasztalatokért fordulhatok. Néhány segítő szakember segítségével létrehoztuk a Capacity Broker-t, hogy átadhassuk a HR projektekben szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket és tudásunkat azoknak, akik szintén szeretnének elindulni ezen az úton.


A Capacity Broker oldalon a HR projekt munkát népszerűsítjük, projektmenedzsment tudást adunk át és HR projekt munkaerő közösséget formálunk.

 

Szeretnénk, ha minden vállalat HR területe projekt menedzsment, üzleti elemző és változáskezelés tudást szerezne, és tudatosan tervezné, használná a projekt munkaerő erejét és értékét.

Szeretettel várunk minden olyan HR szakembert akik projekteken szeretnének dolgozni a jövőben, önállóan, mégis egy szakmai csapat részeként, kiaknázva a közösség erejét a folyamatos tudásmegosztás és támogatás révén.

Antal Melinda

Társalapító

HR IT/Technology Program Manager

Állandó Csapatunk

melinda.jpg

Antal Melinda

  • Grey LinkedIn Icon

HR / Technology Program Manager

Agota Balai Portrait (1).jpg

Balai Ágota

  • Grey LinkedIn Icon

Project / Community / Event Manager, Webdesign

Sanda Rita.jpg

Sanda Rita

  • Grey LinkedIn Icon

Project Career Coach, Executive Search Manager

bottom of page