top of page

Dolgozz HR Projekteken!

Tudtad, hogy a nagyvállalatok többsége szívesen alkalmaz külső munkaerőt projekt jellegű munkákra? 

Startup

Változatos szakmai munka, rugalmas munkarendben, melyet sok esetben home office-ban és részmunkaidőben is lehet végezni. 

Mindegy, hogy hány éves vagy, milyen karriert futottál be eddig, minden területen, minden szinten el lehet kezdeni. 

Ha nem csak munkát, hanem hivatást keresel 

Miért éri meg csatlakozni?
Az elmúlt években, idén a COVID-19 hatására különösen felértékelődött a projekt alapú munkavégzés
és a strukturált projekt szemlélet a HR-ben is.

Egyedi, jövőálló projekt menedzser és specialista szerepkörök jöttek létre, amelyek már mentesülnek a vállalati kötöttségektől – nincs a szervezeti hierarchiába ágyazva, rugalmas munkaidőben, akár teljes mértékben online végezhető, és a vállalati politika sem hat rá.
A projekt munkaerő fantasztikus tulajdonsága, hogy csak a munka eredménye és a teljesítmény
számít, életkor, családi állapot és egyéb rejtett szűrőfeltétel nem befolyásolja a lehetőségeket.

Kiknek való a projekt munka? 

A projekt munka és életforma azoknak való, akik tervszerűen dolgoznak, pontosan megértik a feladatot az ügyfél igényeire alapozva,  önállóan és csapatban egyaránt a HR fejlesztési vagy átalakítási projekteket magas színvonalon elvégzik. Menet közben, munka során is képzik magukat, használják a csapat erejét és kollektív tudását. Nem félnek új feladatokba belevágni és tanulni.

Milyen munkák ezek? 

Jellemzően vállalati projektekben a napi munkát támogató tevékenységek, adminisztratív, specialista vagy vezető feladatok HR szakmai területen.

Igen, de én szeretnék csapatban dolgozni! 

Minden projekt csapatmunka, ahol csupán a munkavégzés jellege miatt nem munkaviszonyban, hanem alvállalkozóként dolgozunk. Előfordulhat, hogy más-más vállalatnál dolgozunk projekten. 

Hogyan fogok szakmailag fejlődni, mi lesz a karrieremmel? 

A projekt munka rengeteg on-the-job fejlődési lehetőséget biztosít a megbízó vállalatoknál. Emellett mi is rendszeres képzést nyújtunk.
 

Mindig lesz munkám? 

Ez rajtad is múlik, ha jól teljesítesz, egyre több referenciád lesz, és a sikeres megbízások visznek további projektekbe. 

Mennyi ideig tart egy projekt? 

Ez nagyon változó, lehet néhány hónap, de gyakran egy vagy akár több évig is eltarthat. Előfordulhat, hogy egyszerre két projekten is dolgozol.

Mennyit tudok keresni? 

Ez a vállalt munkamennyiségtől függ, de ár-érték arányban jelentősen jobban jársz, mintha munkaviszonyban egy vállalatnál dolgoznál. 

Ha eldöntötted, szívesen dolgoznál projekteken, és ehhez szeretnél egy gyors képzésen felkészülni, jelentkezz workshopjainkra és csatlakozz a Projekt Alapú HR Munkák csoportunkhoz

bottom of page